Βουλιαγμένη: Ξεπέρασε και τη Γλυφάδα, με το μυαλό στην Μπαρτσελονέτα

Newsroom
Βουλιαγμένη: Ξεπέρασε και τη Γλυφάδα, με το μυαλό στην Μπαρτσελονέτα

bet365

Η Βουλιαγμένη νίκησε τη Γλυφάδα με 18-10, για την 8η νίκη του πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, πριν από το μεγάλο ραντεβού με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League στον Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της, με τους «μπέμπηδες» να ξεπερνούν την άνεση το εμπόδιο της Γλυφάδας με 18-10 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα η Βουλιαγμένη, προηγήθηκε 5-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και από εκεί και μετά δεν είχε προβλήματα να φθάσει στις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να οδηγεί την κούρσα στον Β' Όμιλο.

Στον Πειραιά με Μπαρτσελονέτα

Ο ΝΟΒ θα επικεντρωθεί πλέον στο ματς της 2ης αγωνιστικής της φάσης του Champions League, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελονέτα, την Τρίτη (29/11) και θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, επειδή οι αγώνες πρέπει να γίνονται σε κλειστό κολυμβητήριο.

Tα οκτάλεπτα: 5-0, 4-4, 5-4, 4-2.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος 1, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 4, Σαπουνάκης, Γούντχεντ 3, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Γιαννάτος.

Γλυφάδα (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ηλιόπουλος Ν., Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 4, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 1, Χριστοφιδέλης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα