Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη νικηφόρα του πορεία στην Α1 πόλο ανδρών

Newsroom
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη νικηφόρα του πορεία στην Α1 πόλο ανδρών

bet365

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Γουδή με 8-6, για την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη νικηφόρα του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, με το «τριφύλλι» να επικρατεί του Νηρέα Χαλανδρίου με 8-6 στο Γουδή σε αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Α' ομίλου.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήρθαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ και να εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-1, 1-3, 1-1.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης 2.

Νηρέρας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 1, Παπαδημητρίου 4, Χριστοφορίδης, Καρύδης, Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 1, Γκαράνης, Τσιρώνης, Στυλιανάκης, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Γ.

Ο Εθνικός χάλασε την επιστροφή τής Χίου στην έδρα της


Η Χίος δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή της στην έδρα της, το Ιωνικό κολυμβητήριο απέναντι στον Εθνικό, με την πειραϊκή ομάδα να επικρατεί με 9-8 σε άλλο παιχνίδι του Α' ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 2-1, 4-3.

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 3, Γιαϊτσίνοβιτς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Γιανναράς, Αμπαζής.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας 2, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα