Ολυμπιακός: Με άνεση και τον Πανιώνιο για την 8η νίκη στην Α1 πόλο ανδρών

Newsroom
Ολυμπιακός: Με άνεση και τον Πανιώνιο για την 8η νίκη στην Α1 πόλο ανδρών

bet365

O Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 19-10 στον Πειραιά και έφθασε στις οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλη μια άνετη επικράτηση στο ενεργητικό του, νικώντας τον Πανιώνιο με 19-10 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για την 8η αγωνιστική της 1ης φάσης (Α' Όμιλος) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν να λένε πως έγιναν η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό γκολ στους πρωταθλητές, γεγονός που προέκυψε και από τη χαλάρωση των γηπεδούχων, μετά το 11-3 του πρώτου ημιχρόνου.


Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-1, 3-3, 5-4.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάντζε 2, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα