Παναθηναϊκός: Είχε την τελευταία λέξη κόντρα στην ΑΕΚ στο Γουδή

Newsroom
Παναθηναϊκός: Είχε την τελευταία λέξη κόντρα στην ΑΕΚ στο Γουδή

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε τον τελευταίο λόγο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γουδή, επικράτησε με 9-8 και πανηγύρισε την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός είχε την τελευταία λέξη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γουδή, με τον Μάριο Χατζηγούλα να χαρίζει τη νίκη στο «τριφύλλι» με 9-8 σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς τους την 3η νίκη στο πρωτάθλημα, που τους διατηρεί στην 3η θέση του Α' Ομίλου. Ο Παναθηναϊκός είχε συνέχεια την πρωτοπορία στο σκορ. Στο 3ο οκτάλεπτο πήρε διαφορά 5-3 και 6-4, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει 6-6, πριν από την ολοκλήρωση της περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Χατζηγούλας έκανε στον παραπάνω το 8-7, με τον Μαρινάγη να ισοφαρίζει 8-8 για την ΑΕΚ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Φίλιπος Καραμπέτσος απέκρουσε στην εκτέλεση πέναλτι του Δερμιτζάκη (3:52), ενω έπειτα από χαμένο παραπάνω για την ΑΕΚ, ο Μάριος Χατζηγούλας πήρε την μπάλα στην απόκρουση του Ριστίτσεβιτς, διέσχισε όλη την πισίνα και σκόραρε για το τελικό 9-8.


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 2-1.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια, Μαυρωτάς Aρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα