Πανιώνιος: «Λύγισε» τη Χίο με ξέσπασμα στο τέλος

Newsroom
Πανιώνιος: «Λύγισε» τη Χίο με ξέσπασμα στο τέλος

bet365

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο 4ο οκτάλεπτο για να επιβληθεί της Χίου με 15-9 στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Πανιώνιος για τρία οκτάλεπτα βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη Χίο, αλλά με ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο πήρε τη νίκη με 15-9 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και για τον Α' Όμιλο της Α' φάσης.

Ο αγώνας έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολη, με τη Χίο να είναι τυπικά γηπεδούχος, εξ αιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για τρία οκτάλεπτα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 6-6, όμως στην 4η περίοδο η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε, φθάνοντας στην 4η νίκη της. Η Χίος παρέμεινε στην 8η και τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό.

Ο Πανιώνιος έχει τώρα μπροστά του τον αγώνα με την ουγγρική Όρβοσι για τα πλέι οφ του Champions League το Σάββατο (5/11, 20:30) στη Νέα Σμύρνη, με την ελληνική ομάδα να έχει ηττηθεί με 17-7 στη Βουδαπέστη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 0-2, 3-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς, Γιατσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 3, Βέκκος 3, Γαβαλάς, Γιαννάρας, Αμπαζής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα