Πόλο: Στην ΕΡΤ τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών

Newsroom
Πόλο: Στην ΕΡΤ τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών

bet365

Η ΚΟΕ και η ΕΡΤ ήρθαν σε συμφωνία για την κάλυψη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και γυναικών, τι είπε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Τη συμφωνία ανάμεσα στην ΚΟΕ και στην ΕΡΤ για την κάλυψη των διοργανώσεων υδατοσφαίρισης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της σεζόν 2022-23, αναφέρθηκε στη συμφωνία με την ΕΡΤ κάλυψης των πρωταθλημάτων της Α1 ανδρών και γυναικών, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τοποθέτησή του ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, είπε σχετικά: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο στο θέμα των χορηγών. Να είμαστε καλά και υγιείς, ώστε του χρόνου να έχουμε ακόμα περισσότερους. Ελπίζω, μάλιστα, να τους έχουμε κοντά μας μέχρι το μεγάλο στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού. Θα σταθώ, όμως, στη συμφωνία με την ΕΡΤ, η οποία φέτος θα καλύψει τα πρωταθλήματα πόλο Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, σε όλη τη διάρκειά τους, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, με ζωντανές μεταδόσεις, σε ημέρες και ώρες που θα κανονιστούν μεταξύ των δύο πλευρών.

Θεωρώ ότι με τις επιτυχίες που έχουν φέρει οι εθνικές ομάδας ανδρών και γυναικών και με το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έγινε πέρυσι, θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση φέτος, με την προβολή των αγώνων από την αρχή μέχρι το τέλος. Παράλληλα, η κολυμβητική ομοσπονδία θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι, με το live streaming φυσικά, με την άδεια της ΕΡΤ και με τη συνεργασία των σωματείων, ώστε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη.

Έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε συνεχώς βήματα προόδου. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να προστατεύσουμε αυτό το προϊόν που λέγεται υδατοσφαίριση στην Ελλάδα. Και ξεκινώντας από το πρωτάθλημα: Έχει μεγάλη σημασία η συμπεριφορά μας. Πρέπει να δείξουμε προς τα έξω ότι είμαστε ένα σπορ που μπορεί να προσελκύσει νέους αθλητές, αλλά και νέους φιλάθλους.

Αν θέλουμε να φτιάξουμε πρωτάθλημα που να είναι στην κορυφή της Ευρώπης, πρέπει να προχωρήσουμε σε κινήσεις και ενέργειες οι οποίες θα το αναβαθμίσουν. Για παράδειγμα μας λείπει το VAR, που είναι μέσα στις προθέσεις μας. Μας λείπει το "video analysis" που θα βοηθήσει τους διαιτητές να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Θα ήθελα να πω ότι κινούμαστε και για χορηγό του πρωταθλήματος. Ήταν μία από τις αρχικές μας σκέψεις, μέσα στον σχεδιασμό μας. Θέλουμε να βρούμε κάτι που θα ικανοποιεί κάθε πλευρά, στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα