ΓΣ Περιστερίου: Με τον Ντρου Χόλαντ κάτω από την εστία στη νέα σεζόν

Newsroom
ΓΣ Περιστερίου: Με τον Ντρου Χόλαντ κάτω από την εστία στη νέα σεζόν

bet365

Ο τερματοφύλακας των ΗΠΑ στα τρία τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα, Ντρου Χόλαντ θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου εντάσσεται και επίσημα ο Ντρου Χόλαντ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο 27χρονος Αμερικανός τερματοφύλακας αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τον ΓΣΠ στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά.

Στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Ντρου Χόλαντ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας των ΗΠΑ με ποσοστό επεμβάσεων 56% (64/115).

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον ΓΣ Περιστερίου, ο Ντρου Χόλαντ, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Περιστερίου. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες.

Το Περιστέρι έχει πραγματοποιήσει καλές σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια και είμαι έτοιμος να χτίσω πάνω σε αυτό και να έχω μια ακόμα καλύτερη σεζόν του χρόνου, συμβάλλοντας κι εγώ ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

περιστερι

Το βιογραφικό του

Ο Ντρου Χόλαντ γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1995 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2018-2019 στην Ισπανία για λογαριασμό της Καμπάγια, ενώ την επόμενη τριετία (2019-2022) αγωνίστηκε στην ομάδα της Χίου.

Ο Ντρου Χόλαντ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών και ο βασικός τερματοφύλακας. Αγωνίστηκε με την ομάδα των ΗΠΑ στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2017, 2019, 2022, ενώ το 2020 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα