Εθνικός: Ο Κολοβός αποχωρεί από το τιμόνι της γυναικείας ομάδας πόλο

Newsroom
Εθνικός: Ο Κολοβός αποχωρεί από το τιμόνι της γυναικείας ομάδας πόλο

bet365

Έπειτα από πέντε χρόνια ο Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του διοικητικού ηγέτη της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού.

Ο διοικητικός ηγέτης της γυναικείας ομάδας του Εθνικού, Δημήτρης Κολοβός με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με τη γυναικεία ομάδα και να ασχοληθεί με τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.

Όπως επισημαίνει έχει εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης για την επερχόμενη περίοδο, τονίζοντας πως «θα τηρηθούν όλες οι συμφωνίες που έχω κάνει σε ακέραιο βαθμό».

«Αυτά τα έτη αντιλήφθηκα σε βάθος ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο δεν με θέλει στα πόδια του και έχω δεχθεί πόλεμο σε πολλά επίπεδα» συνεχίζει ο Δημήτρης Κολοβός, που για πέντε έτη δούλεψε για την αναγέννηση της γυναικείας ομάδας του Εθνικού και τον Μάρτιο τον έφθασε στην κατάκτηση του Len Trophy.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κολοβού

«Ύστερα από πέντε χρόνια ιδρώτα και κόπων, προσωπικών και οικονομικών, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στη πρώτη αγωνιστική ομάδα της γυναικείας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, τονίζοντας ωστόσο ότι έχω εξασφαλίσει στο 100% όλες τις δεσμεύσεις μου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τις τύχες του τμήματος. Θα τηρηθούν όλες οι συμφωνίες που έχω κάνει σε ακέραιο βαθμό.

Ο φόρτος εργασίας μου ολοένα και αυξάνεται και οφείλω να είμαι συνεπής, όπως πράττω σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Παράλληλα, αυτά τα έτη αντιλήφθηκα σε βάθος ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο δεν με θέλει στα πόδια του και έχω δεχθεί πόλεμο σε πολλά επίπεδα, ώστε να μην καταφέρω αυτό που ονειρεύομαι για τον αγαπημένο μου Όμιλο.

εθνικος

Είναι προφανές ότι κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία μου και δεν θέλουν ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να "ματώσουν" οικονομικά για τις ομάδες τους, κάτι που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο στην υδατοσφαίριση γενικότερα, όπως έχει αποδειχθεί έμπρακτα.

Πέντε χρόνια τώρα, δεν είχα τη συμπαράσταση που θα έπρεπε, ωστόσο οφείλω να πω ότι αρκετοί άνθρωποι με τον δικό τους τρόπο στάθηκαν δίπλα μου και δεν τους ξεχνάω. Όπως είχα υποσχεθεί, αποχωρώ με τον Εθνικό Πειραιά να είναι Κυπελλούχος Ευρώπης και έχοντας εξασφαλίσει την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν αφήνω καμία εκκρεμότητα στη γυναικεία ομάδα και ό,τι έχω αναλάβει θα το εκπληρώσω στο έπακρο.

Ο Εθνικός Πειραιά είναι η μεγάλη μου αγάπη, γεννήθηκα Εθνικός και αυτό θα είμαι μέχρι το τέλος. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είμαι κοντά, με όποιο τρόπο μπορώ, κάτι που θέλω να το γνωρίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Πλέον, έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το πιο παραγωγικό κομμάτι και όχι άλλο με την πρώτη αγωνιστική ομάδα, έτσι ώστε να χτιστούν γερά θεμέλια και να μην ξοδεύονται στο μέλλον υπέρογκα ποσά. Μεγάλος στόχος είναι η στελέχωση της γυναικείας ομάδας από κορίτσια των ακαδημιών, τα οποία θα είναι Εθνικοί και το βάρος θα πέσει εκεί.

Ακόμη, θα δώσω όλη μου την ενέργεια από εδώ και στο εξής με όνειρο να αποκτήσει ο Εθνικός Πειραιά τον δικό του χώρο, το δικό του "σπίτι", εκεί όπου θα μπορέσουν να γεννηθούν τα επόμενα μεγάλα "κυανόλευκα" αστέρια του Ομίλου και της ελληνικής υδατοσφαίρισης».


@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα