Απόλλων Σμύρνης: Ο Μπραΐμης έκανε την αρχή στις μεταγραφές

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Ο Μπραΐμης έκανε την αρχή στις μεταγραφές

bet365

Ο Διονύσης Μπραΐμης αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον 22χρονο περιφερειακό να αφήνει τον Πανιώνιο.

Ο Διονύσης Μπραΐμης άνοιξε τον χορό των μεταγραφικών κινήσεων για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 22χρονο περιφερειακό.

Ο Μπραΐμης αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της περιφέρειας, εντάσσεται στο ρόστερ των «κυανόλευκων» για να συμβάλει κι εκείνος στην προσπάθεια επίτευξης των υψηλών στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι (παρέα τότε με τον Αλέξανδρο Αλαμάνο, που θα βρει συμπαίκτη στον Απόλλωνα) έχει ήδη σπουδαία εμπειρία από την Α1 των Ανδρών.

Αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου και εν συνεχεία του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο (Α1) μόλις στα 17 του χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς!

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου προσέφερε σημαντικά για μια διετία και ακολούθως στον Πανιώνιο, του οποίου το σκουφάκι φόρεσε με επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, www.apollonwaterpolo.gr, εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πει το “ναι”»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Όταν μια ομάδα με πλάνο και όραμα, αλλά κυρίως ελκυστικό πόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου κάνει πρόταση δεν μπορείς παρά να πεις το “ναι”.

Αισθάνομαι τιμή να βρίσκομαι στον Απόλλωνα και ανυπομονώ να δουλέψω με τους καινούργιους μου συμπαίκτες, αλλά και τους προπονητές μου, από τους οποίους μόνο θετικά στοιχεία μπορώ να αποκομίσω. Είμαι έτοιμος να δώσω παραπάνω από το 100% μου, με μοναδικό σκοπό να συνεισφέρω στην ομάδα»

Μετά τη διατήρηση του βασικού κορμού του ρόστερ του ο Απόλλων Σμύρνης ξεκινά δυναμικά, λοιπόν, την ενίσχυσή του με την απόκτηση του Διονύση Μπραΐμη.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα