Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε τον Ντίλαν Γούντχεντ

Newsroom
Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε τον Ντίλαν Γούντχεντ

bet365

Ο 24χρονος Ντίλαν Γούντχεντ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Βουλιαγμένης, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και αποτελεί στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Ο Αμερικάνος αμυντικός, Ντίλαν Γούντχεντ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης. Ο 24χρονος είναι εν ενεργεία παίκτης της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ έχει παίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη Γλυφάδα και τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Βουλιαγμένης

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με την απόκτηση του Ντίλαν Γούντχεντ.

ΝΤΙΛΑΝ ΓΟΥΝΤΧΕΝΤ


Ο Ντίλαν Γούντχεντ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, με την οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει γεννηθεί το 1998, είναι απόφοιτος του Στάνφορντ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον ΑΝΟ Γλυφάδας και στον Ηλυσιακό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντίλαν Γούντχεντ, δήλωσε στο nov.gr: "Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια τόσο ιστορική και επιτυχημένη ομάδα όπως η Βουλιαγμένη. Ανυπομονώ να γίνω μέλος μιας νοοτροπίας υψηλού ανταγωνισμού στο κορυφαίο επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ως αθλητής. Είμαι ευγνώμων και πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα"».


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα