Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 8-7: Στο Europe Cup η ομάδα της Ύδρας

Newsroom
Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 8-7: Στο Europe Cup η ομάδα της Ύδρας

bet365

Ο Υδραϊκός νικώντας τον ΠΑΟΚ με 8-7 κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και μαζί εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Όπως και πέρυσι ο Υδραϊκός κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, εξασφαλίζοντας και μια θέση στο Europe Cup της ερχόμενης περιόδου.

H ομάδα της Ύδρας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 8-7 στο κολυμβητήριο του Αλίμου στον 3ο και τελευταίο τους αγώνα κατάταξης των πλέι οφ, πετυχαίνοντας τη 2η απαραίτητη νίκη. Ο Άγγελος Φώσκολος ήταν αυτός που σημείωσε το νικητήριο γκολ 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και ενώ ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ από τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς (5:15 και 4:21) είχε ισοφαρίσει σε 7-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-1, 2-2

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαίτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς, Φώσκολος 3, Άντζιτς 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου

ΠΑΟΚ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μήλας, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 5, Σγουρίδης, Μπαγκλατζής, Προσινικλής Πολ., Κούμπαν, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Σαλέχ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα