Εθνικός - ΠΑΟΚ 5-6: Άντεξε και βλέπει Ευρώπη

Newsroom
Εθνικός - ΠΑΟΚ 5-6: Άντεξε και βλέπει Ευρώπη

bet365

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό στον Πειραιά και με αντίπαλο τον Υδραϊκό θα διεκδικήσει την 5η θέση στην Α1 πόλο ανδρών και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα μία υπέρβαση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νικώντας τον Εθνικό με 6-5 στον Πειραιά, έφθασε στις 2-1 νίκες, προκρίθηκε στην εξάδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει την 5η προνομιούχο θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, κόντρα στον Υδραϊκό, έχοντας ξανά το μειονέκτημα έδρας.

Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι για τέσσερα λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο, άντεξε. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 1.01 πριν από τη λήξη του 2ου οκταλέπτου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση, με κόκκινη κάρτα, για βιαιοπραγία (μπουνιά εσκεμμένη στο πρόσωπο αντιπαλου) το Νο 8 του ΠΑΟΚ Σγουρίδης Δημ.».
Ο Εθνικός εκτέλεσε το πέναλτι, όμως στην εκτέλεση του Δερμιτζάκη ο Αϊβαλιώτης απέκρουσε και ο ΠΑΟΚ κράτησε το 5-4 υπέρ του. Ο Βαλιανάτος ισοφάρισε σε 5-5, στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά αυτό ήταν το μοναδικό γκολ που πήρε ο Εθνικός από την αριθμητική υπεροχή του στα τέσσερα λεπτά. Ο Πόλυς Προσινικλής πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον ΠΑΟΚ, 1:13 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, καθώς στη συνέχεια δεν σημειώθηκε άλλο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 1-1, 0-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καραντζάς.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα