Α1 πόλο: Κρίνονται τρία εισιτήρια για τους τελικούς

Newsroom
Α1 πόλο: Κρίνονται τρία εισιτήρια για τους τελικούς

bet365

Τα ζευγάρια των τελικών στα πρωταθλήματα της Α1 πόλο ανδρών και γυναικών θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Με την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να είναι η μόνη που έχει προκριθεί ήδη στον τελικό, σήμερα θα κριθούν τα άλλα τρία εισιτήρια για τους τελικούς σε Α1 ανδρών και γυναικών.

Στους άνδρες, ο Ολυμπιακός μετά την ήττα σοκ από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο παιχνίδι, θα κοιτάξει να… αποκαταστήσει την τάξη και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για την έκπληξη του αιώνα στο πρωτάθλημα…

Σήμερα θα κριθεί και το άλλο εισιτήριο καθώς Βουλιαγμένη και Πανιώνιος δίνουν τρίτο ματς, σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σήμερα θα γίνει και το πρώτο ματς των play out μεταξύ Χίου και ΟΥΚ Βόλου καθώς απορρίφθηκε η ένσταση της ομάδας της Χίου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες και όποια ηττηθεί θα ακολουθήσει τον Αρη στην Α2.

Τέλος, στις γυναίκες, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη δίνουν το τρίτο τους παιχνίδι με την νικήτρια να πηγαίνει στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το σημερινό πρόγραμμα (18/5)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Play out

Κολ. Φαλήρου 21:00, ΝΟ Χίου - ΟΥΚ Βόλου

Play off (θέσεις 1-4)

Κολ. Εθνικό Πειραιά: 17:00 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης

Κολ. Λαιμού Βουλιαγμένης: 18:15 ΝΟ Βουλιαγμένης - Πανιώνιος

Play off (θέσεις 5-8)

Κολ. Εθνικό Πειραιά: 15:00 Εθνικός Πειραιά - ΠΑΟΚ

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Play off (θέσεις 1-4)

Κολ. "Αντ. Δημητρόπουλος": 20:00 ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα