Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 15-8: Ενα βήμα πριν από τον τελικό

Newsroom
Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 15-8: Ενα βήμα πριν από τον τελικό

bet365

Ο Ολυμπιακός νικώντας εύκολα τον Απόλλλωνα Σμύρνης απέχει μια νίκη από τους τελικούς στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός ελάχιστα προβληματίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 15-8 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0 νίκες στη σειρά και θέλουν άλλη μία για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/5, 21:00) στο Σεράφειο κολυμβητήριο. Αν χρειαστεί τρίτος θα γίνει την Τετάρτη (18/5, 21.00) στον Πειραιά.

Οι πρωταθλητές ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Δεληγιάννης (στο 3.51 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου) και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης (στο 5.02 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 2-2, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 3, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ,

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα