Α1 πόλο ανδρών: Εξασφάλισε την παραμονή  ο Παναθηναϊκός με νίκη με 12-11 επί του ΝΟ Χίου στα πέναλτι

Newsroom
Α1 πόλο ανδρών: Εξασφάλισε την παραμονή  ο Παναθηναϊκός με νίκη με 12-11 επί του ΝΟ Χίου στα πέναλτι

bet365

Ο Παναθηναϊκός με MVP τον τερματοφύλακα Θωμά Γαβαλά, στο τελευταίο του παιχνίδι, επικράτησε 12-11 του ΝΟ Χίου στα πέναλτι και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 πόλο των ανδρών.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Θωμάς Γαβαλάς έπιασε τρία πέναλτι στη διαδικασία που έκρινε τη σειρά και ο Παναθηναϊκός νίκησε έτσι τον ΝΟ Χίου με συνολικό σκορ 12-11 (κανονικός αγώνας 8-8, πέναλτι 4-3), στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των πλέι άουτ. Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός έμεινε στην Α1 κατηγορία.

Ο ΝΟ Χίου θα διεκδικήσει, πλέον τη σωτηρία του στη δεύτερη φάση των πλέι άουτ όπου θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΟΥΚ Βόλου. Για τον Γαβαλά ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του και έτσι είχε σημασία που κράτησε στην κατηγορία τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - ΝΟ Χίου 12-11 (κ.α. 8-8 και πέν. 4-3)

Οκτάλεπτα: 0-4, 4-2, 1-1, 3-1 και πεν. 4-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Σιαμάς Χρ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης 5, Καρακάσης Ν. 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου 2, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος και Ζερβουδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 2, Παππάς Αλ. 3, Κανδιόγλου 2, Χριστοφορίδης 2, Κόλλιας, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω. και Καρακούρος Μ. 1..

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα