Χανιά - Εθνικός 11-9: Τα play off σε τρίτο αγώνα

Newsroom
Χανιά - Εθνικός 11-9: Τα play off σε τρίτο αγώνα

bet365

Τα Χανιά νίκησαν τον Εθνικό στην Κρήτη και οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού στον Πειραιά τη Δευτέρα για μια θέση στα play off της Α1 πόλο ανδρών.

Μετά τον ΠΑΟΚ και τα Χανιά έστειλαν σε 3ο αγώνα το δικό τους ζευγάρι με τον Εθνικό, επικρατώντας της πειραϊκής ομάδας με 11-9 στην Κρήτη. Τώρα όλα θα κριθούν τη Δευτέρα (11/4, 18:30) στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, για την πρόκριση στα play off του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Εδώ, ο νικητής θα παίξει με τη Βουλιαγμένη στα play off , έχοντας μειονέκτημα έδρας, ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.


Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 1-3, 2-2.

ΝΟ Χανίων (Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Μητράκης 1, Χαριτάκης 4, Σπάχιτς, Νικολαΐδης, Μπέτο Αγκούλμα 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 1, Παππάς.

Εθνικός (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 2, Σάβελιτς 1, Δροσόπουλος, Κόχειλας 3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα