Πόλο Α1 Ανδρών: Γλυφάδα και Υδραϊκός βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ

Newsroom
Πόλο Α1 Ανδρών: Γλυφάδα και Υδραϊκός βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ

bet365

Η Γλυφάδα πήρε το πλεονέκτημα έδρας από την ΑΕΚ για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 πόλο ανδρών.

Στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης εξελίχθηκε το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της πρεμιέρας στη γ’ φάση του πρωταθλήματος που οδηγεί τις νικήτριες ομάδες στα πλέι οφ και τις χαμένες στα πλέι άουτ.

Η Γλυφάδα νίκησε τη γηπεδούχο ΑΕΚ με 17-16 στα πέναλτι (10-10), «έσπασε» την έδρα και απέχει μια νίκη από τα πλέι οφ. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (9/4) στη Γλυφάδα και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας οι ομάδες θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (11/9) στην Ηλιούπολη.

Με ηγέτη τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, η Γλυφάδα προηγήθηκε με 6-3, 7-5 και 10-8, αλλά η ΑΕΚ μείωσε αρχικά σε 10-9 και ισοφάρισε 10-10 με τον Μιχάλη Τσαταλιό στο 1:12 πριν από τη λήξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκαν συνολικά 17 εκτελέσεις. Ο νεαρός τερματοφύλακα του ΑΝΟΓ Νεκτάριος Ηλιόπουλος έκανε δύο καθοριστικές επεμβάσεις, ενώ άλλη μια «κιτρινόμαυρη» σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ δύο έχασε και η Γλυφάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 3-2, 3-1, πέν. 6-7.
ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 2, Παπούκας 1, Κριγιέστορατς, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης 3, Τσαταλιός 7, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.
ΑΝΟΓ (Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης 2, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος 6, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 2, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 4, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος.

Εύκολα ο Υδραϊκός τον Παναθηναϊκό

Ο Υδραϊκός είναι το φαβορί με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για πρόκριση στα πλέι φο και φρόντισε να το δείξει από τον πρώτο τους αγώνα, επικρατώντας με 14-7 στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (9/4) στο Γουδή και αν χρειαστεί τρίτος, θα διεξαχθεό τη Δευτέρα (11/4) στον Άλιμο.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 4-0, 5-5.
Υδραϊκός (Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης 1, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας 2, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 3, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.
Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος 2, Εγνατιάδης.


Πέμπτη (7/4)
*Δημοτικό Περιστερίου 15:00 ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα