Ολυμπιακός - Γλυφάδα 20-5: Προπόνηση πριν τη Μπρέσια

Newsroom
Ολυμπιακός - Γλυφάδα 20-5: Προπόνηση πριν τη Μπρέσια

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 και την Τρίτη κλείνει τις υποχρεώσεις του στο 2021 στην Ιταλία απέναντι στην Μπρέσια.

Την 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 20-5 της Γλυφάδας στον Πειραιά και την Τρίτη (21:30) θα παίξει για την 6η ημέρα του LEN Champions League με την Μπρέσια στην Ιταλία.

Στα θετικά η επιστροφή (έπαιξε για λίγο) του Χριστόδουλου Κολόμβου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη και πέρασε δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Από την άλλη δεν έπαιξε ο Φίλιπ Φιλίποβιτς ο οποίος επιστρέφει σήμερα από το Άμπου Ντάμπι όπου και βραβεύτηκε από την FINA ως ο κορυφαίος πολίστας του 2021.

Εκτός έμεινε και ο Κώστας Μουρίκης που είναι θετικός στον Covid-19. Υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το Σάββατο και την Κυριακή θα ξέρουν στον Ολυμπιακό εάν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ιταλία.

Tα οκτάλεπτα: 3-0, 6-0, 6-2, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γκίλλας 5, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Φωτεινάκης, Δήμου 1, Φέγγος, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς, Μιζούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα