Πανιώνιος - ΟΥΚ Βόλου 15-6: Το χαβά του ο Πανιώνιος!

Newsroom
Πανιώνιος - ΟΥΚ Βόλου 15-6: Το χαβά του ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Πανιώνιος μετράει 6 νίκες σε 7 αγώνες στο ξεκίνημα του στην Α1 και βάζει πλώρη για έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης.

Μόνος δεύτερος στον πίνακα της βαθμολογίας του Β' ομίλου της Α1 φιγουράρει ο Πανιώνιος!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε το Σάββατο στην έδρα της με 15-6 του ΟΥΚ Βόλου και έφτασε στις 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου έχει 18β και ακολουθεί την Βουλιαγμένη που είναι 1η με 21β.

Από την άλλη ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου συνεχίζει να είναι στην τελευταία θέση με 1β μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 1.56 πριν από τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο παίκτης του Πανιωνίου Νο 6, Νταλάπας Ιάσων, για βιαιοπραγία σε αντίπαλο, συγκεκριμένα χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο αντιπάλου, τοy Νο 4 του ΟΥΚ Βόλου. Από τη βιαιοπραγία δεν διαπιστώθηκε εκείνη τη στιγμή τραυματισμός».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 15-6

Τα οχτάλεπτα: 4-1, 2-1, 6-2, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Καζάκος, Κοπελιάδης 2, Μαυράκης, Ζουρίδης 2, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Μοσκόφ 3, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης, Κουφιδάκης, Στεργίου Γ., Βλιώρας, Πετρόπουλος, Αράγια 3, Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χαλάμ 1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα