ΑΕΚ - Ολυμπιακός 5-13: Προπόνηση πριν από την Φερεντσβάρος

Newsroom
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 5-13: Προπόνηση πριν από την Φερεντσβάρος

bet365

O Ολυμπιακός πέτυχε την 6η νίκη του στην Α1 πόλο Ανδρών επικρατώντας με 13-5 της ΑΕΚ στην Ηλιούπολη και κοιτάζει το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.

Την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α' όμιλο της Α1 πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε εκτός έδρας στην Ηλιούπολη με 13-5 της ΑΕΚ και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της επόμενης Παρασκευής στη Βουδαπέστη με την Φερεντσβάρος για την 3η ημέρα του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" που προέρχονταν από την σπουδαία νίκη στο Βελιγράδι επί της Νόβι Μπέογκραντ έκαναν μια καλή προπόνηση κόντρα στην ΑΕΚ η οποία φέτος είναι ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 4 γκολ.

Τα οχτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-3, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριζέστορατς 3, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Μαυρωτάς, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 2, Μαθιόπουλος

Καρέ νικών με επεισόδια για τον Εθνικό

Ο Εθνικός πέτυχε την 4η νίκη του στην Α1 Ανδρών αφού επικράτησε με 9-6 της Γλυφάδας στον Πειραιά σ' ένα παιχνίδι όμως που σημαδεύτηκε από ακρότητες από την εξέδρα.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται: «Στο 1.57 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη για 8 λεπτά, διότι φίλαθλοι του Εθνικού πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο του ΑΝΟΓ (1 κουτάκι μπύρας και 1 μπουκάλι νερού).

Κατόπιν τούτου, με σύμφωνη γνώμη του αλυτάρχη και των διαιτητών, μεταφέρθηκαν οι πάγκοι από τη μεριά της γραμματείας. Τα πνεύματα ηρέμησαν και με την παρέμβαση των παραγόντων και του προπονητή του Εθνικού».

Τα οχτάλεπτα: 4-0, 1-3, 1-1, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός 1, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 2, Γκάτσος, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.

«Διπλό» του Πανιωνίου στον Άλιμο!

Μόνος δεύτερος στην βαθμολογία του Β' ομίλου (Α1) είναι πλέον ο Πανιώνιος αφού επικράτησε με 12-11 του Υδραϊκού στον Άλιμο και έφτασε στους 15β. μετά από 6 αγώνες.

Πρώτη είναι η Βουλιαγμένη με 18β. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 12-10 και απλά η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη μείωσε σε 12-11.

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-5, 3-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μποζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Αναγνώστου, Δήμου Δ. 7, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα