Νίκος Μπουδραμής: Από «εγκλωβισμένος» στην Καλλιθέα, διαιτητής σε παιχνίδι του Ολυμπιακού

Αντώνης Πατσούρας
Νίκος Μπουδραμής: Από «εγκλωβισμένος» στην Καλλιθέα, διαιτητής σε παιχνίδι του Ολυμπιακού

bet365

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής έπεσε θύμα του "Μπάλλου", είδε το αυτοκίνητο του να καταστρέφεται αλλά πρόλαβε να πάει στον Πειραιά για να σφυρίξει το παιχνίδι της Α1 Ανδρών πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλων Σμύρνης.

Μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσει εύκολα πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Μπουρδαμής.

Ο διεθνής διαιτητής είχε οριστεί από την ΚΕΔ για να σφυρίξει το απόγευμα (19:30) της Πέμπτης στον Πειραιά τον σημαντικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα για την Α1 Ανδρών στο πόλο.

Για να φτάσει όμως έως το "Παπαστράτειο" πέρασε από χίλια κύματα! Έπεσε πάνω στον "Μπάλλο"!

Μπουδραμης

Εγκλωβισμένος στην Καλλιθέα

Ο Νίκος Μπουδραμής κατευθύνονταν γύρω στις 15:20 στα σύνορα Νέας Σμύρνης-Καλλιθέας. Η βροχή μόλις είχε ξεκινήσει και τον βρήκε κάτω από την γέφυρα της Δαβάκη.

Δυο σχετικά παλιά αυτοκίνητα κόλλησαν από το νερό κάτω από την γέφυρα και αναγκαστικά έμεινε πίσω τους το αυτοκίνητο του Βολιώτη διαιτητή.

«Έμεινα πίσω από αυτά τα αυτοκίνητα. Σε 10' η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα. Αν και το αυτοκίνητο μου είναι κάπως υπερυψωμένο μπήκαν νερά από τις πόρτες. Βγήκα έξω», λέει στο Gazzetta ο έμπειρος διαιτητής.

Τα λούκια ήταν βουλωμένα και το νερό δεν είχε πουθενά να ... πάει. Σε λίγο θα φτάσει η αστυνομία και υπάλληλοι για να ξεβουλώσουν τα λούκια.

Ο Νικος έχει βγει από το αυτοκίνητο και αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση.

μπουδραμης

«Θα πήγαινα με περιπολικό στο παιχνίδι»

Αν και ήταν νωρίς για το παιχνίδι στον Πειραιά εκείνους ανησυχούσε. Ήρθε η οδική βοήθεια για να φορτώσει το αυτοκίνητο και ενημέρωσε και την αστυνομία ότι σφυρίζει σε λίγες ώρες στον Πειραιά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα.

«Πάντα θέλω να είμαι πολύ νωρίτερα στην πισίνα. Οι αστυνομικοί μου είπαν να μην ανησυχώ και εάν καθυστερήσω θα πάμε με το περιπολικό. Βέβαια δεν χρειάστηκε», σημειώνει.

Το αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο και πολύ δύσκολα δεν θα έχει υποστεί ολική καταστροφή. Ποιος αλήθεια θα τον αποζημιώσει;

Ο Νίκος ψύχραιμος έφυγε για τον Πειραιά και ήταν στην ώρα του για να σφυρίξει το παιχνίδι.

Πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα ο Νίκος; «Είναι για να γελάς. Μόνο με χιούμορ μπορείς ν' αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις. Ετυχώς δεν ήταν στην θέση μου κάποιος ηλικιωμένος ή κάποια γυναίκα που δεν θα ήξερε τι να κάνει», υπογραμμίζει ο έμπειρος διαιτητής.

@Photo credits: eurokinissi, Protothema.gr
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα