Θοδωρής Βλάχος: Ο μακροβιότερος προπονητής της Α1 πόλο ανδρών

Αντώνης Πατσούρας
Θοδωρής Βλάχος: Ο μακροβιότερος προπονητής της Α1 πόλο ανδρών

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος θα καθίσει για 11η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2021-22.

Σε λίγες ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και οι περισσότερες ομάδες θα έχουν στους πάγκους τους, τους προπονητές της περασμένης περιόδου.

Ο προπονητής όμως που έχει το ρεκόρ παραμονής σε ομάδα της Α1 στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 είναι ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2011-12 και η νέα σεζόν θα είναι η 11η στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά με την οποία έχει κερδίσει 9 πρωταθλήματα.

Οι παραμένοντες...

Στη Βουλιαγμένη παραμένει και φέτος ο Κροάτης Χρβόγιε Κόλιανιν ο οποίος είναι και ο μοναδικός ξένος στην σχετική λίστα αν και είναι πολλά χρόνια στην χώρα ως παίκτης και προπονητής.

Στον Απόλλων Σμύρνης παραμένει για 2η σεζόν ο Νίκος Δεληγιάννης, στον ΠΑΟΚ επίσης για 2η σεζόν ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και στον Εθνικό ο Φάνης Κουντουδιός.

Ο Μάκης Βολτυράκης παραμένει για ακόμη μια χρονιά στον Υδραϊκό και ο Κώστας Δήμου στον Πανιώνιο. Ο Κώστας Λούδης συνεχίζει στον ΓΣ Περιστερίου ο οποίος θα παίξει αυτή τη σεζόν στην Ευρώπη για πρώτη φορά.

Ο Γιώργος Ντόσκας συνεχίζει στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και ο Ηλίας Μαχαίρας στον ΝΟ Χανίων. Ακόμη στο Παλαιό Φάληρο παραμένει ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Στον νεοφώτιστο Παναθηναϊκό ο Μιχάλης Λαζαρίδης επέστρεψε στο φινάλε της σεζόν και οδήγησε την ομάδα στην Α1 και θα παραμείνει στον πάγκο της.

Ο Μανώλης Γούναρης ανέβασε τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Α1 και παραμένει και τη νέα σεζόν.

Οι νέοι προπονητές

Στην ΑΕΚ νέος προπονητής είναι ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος άφησε μετά από χρόνια τον ΑΝΟΓ και στη θέση του πήγε ο Γιάννης Κατρουζανάκης.

Στον ΟΥΚ Βόλου νέος προπονητής είναι ο παλιός διεθνής φουνταριστός Νίκος Βενετόπουλος.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα