Ανανέωσε με την Βουλιαγμένη ο Μυλωνάκης

Ανανέωσε με την Βουλιαγμένη ο Μυλωνάκης

bet365

Ο Μανώλης Μυλωνάκης θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και τη σεζόν 2021-22.

Μπορεί ο φίλος και κουμπάρος του, Χρήστος Αφρουδάκης, να αποφάσισε να κρεμάσει το σκουφάκι του μετά από μια σπουδαία πορεία στο χώρο του πόλο αλλά ο Μανώλης Μυλωνάκης συνεχίζει.

Ο Χανιώτης περιφερειακός που έχει βαρεθεί στην καριέρα του να κατακτά πρωταθλήματα και έχει το προνόμιο να έχει κερδίσει με τον Εθνικό, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη ανανέωσε για ένα χρόνο με τη Βουλιαγμένη και θα τον δούμε στις πισίνες και την περίοδο 2021-22.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης που μαζί με τον Χρήστο Αφρουδάκη είναι οι μοναδικοί Έλληνες παίκτες με 2 χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή υδατοσφαίρισης, Μανώλη Μυλωνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο έμπειρος περιφερειακός θα αγωνίζεται με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος (2008, 2012, 2016).

Έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Ελλάδος, 11 Κύπελλα Ελλάδος, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και δύο χάλκινα μετάλλια με την Εθνική ομάδα σε Μόντρεαλ το 2005 και Καζάν το 2015. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και από το 2020 επέστρεψε στην ομάδα του Λαιμού.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ν.Ο.Β, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που ανανέωσα για άλλη μια χρονιά στον Ν.Ο.Β. και ελπίζω να έχουμε μια υγιή και αποδοτική σεζόν με τα νέα παιδιά που ήρθαν»!

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα