O Βάμος επιστρέφει από τον Ολυμπιακό στη Φερεντσβάρος

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Μάρτον Βάμος

bet365

Ο Μάρτον Βάμος μετά τη διετή παρουσία του στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στη Φερεντσβάρος, από την οποία ήρθε το καλοκαίρι του 2022 στον Πειραιά.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, ο Μάρτον Βάμος επιστρέφει στη Φερεντσβάρος.

Η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη (11/6) παρουσίασε την ομάδα της νέα περιόδου, στην οποία βρίσκεται και ο αριστερόχειρας Μάρτον Βάμος, ο οποίος από το 2017 μέχρι και το 2022 κατέκτησε τα πάντα με την ουγγρική ομάδα.

Τέλος καριέρας για τον Nτένες Βάργκα, παραμένει ο Μάντιτς

Παράλληλα, ο αρχηγός της Ντένες Βάργκας αποφάσισε να σταματήσει το πόλο, τουλάχιστον σε συλλογικό επίπεδο, μετά την κατάκτηση του Champions League στη Βαλέτα.

Ο 37χρονος παίκτης ευελπιστεί να ολοκληρώσει μια ξεχωριστή καριέρα με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008, ο Ντένες Βάργκα, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Βαρκελώνη το 2013. Σε συλλογικό επίπεδο οι κορυφαίες τους στιγμές είναι οι τρεις κατακτήσεις του Champions League, με τη Ζόλνοκ το 2017 και με τη Φερεντσβάρος το 2019 και φέτος.

denes_varga

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, ενώ στη Φερεντσβάρος επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια και ο Κρίστιαν Μάνχερτζ.

Αντίθετα, παρελθόν από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας αποτελούν οι Λούκα Ντατόμε και Ντανίλ Μερκούλοφ, που θα συνεχίσουν στη Σαβόνα, ενώ ο Μπέντσε Σάμπο θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Ζόλνοκ.

Τέλος, στη Φερεντσβάρος θα συνεχίσει ο Ντούσαν Μάντιτς, με τον Σέρβο να αναγεννάται τη φετινή σεζόν, μετά την περιπέτεια που είχε με τη Νόβι Μπέογκραντ και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης για τη Φερεντσβάρος στο Final 4 του Champions League στη Βαλέτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα