Για τη νίκη στην Μπρέσια ο Ολυμπιακός για το Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Μάρτον Βάμος

bet365

O Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπρέσια και θέλει να κάνει ένα νέο βήμα προς το Final του Champions League.

Η νίκη επί της Μπαρτσελονέτα με 10-7 στον Πειραιά στις 20 Μαρτίου, έφερε νέα δεδομένα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να βρεθεί στο Final 4 του Champions League στη Μάλτα (5-7 Ιουνίου).


Η 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης φέρνει τον Ολυμπιακό στη Λομβαρδία αντιμέτωπο με την Μπρέσια την Τετάρτη (3/4, 21:00, ΕΡΤ Sports 3) και αν δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα, χρειάζεται μόνο τη νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στο συγκρότημα του Αλεσάντρο Μπόβο.

Η Μπρέσια παρότι έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, παίζει το τελευταίο της χαρτί μετά τις ήττες από την Μπαρτσελονέτα με 12-8 στην Ισπανία και από τη Φερεντσβάρος με 11-9 στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός έχει συντριπτιπά υπέρ του την προϊστορία με την Μπρέσια στο Champions League, από το 2015 μέχρι το 2019 σε έξι παιχνίδια μετρά έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα κι αυτή για τα προκριματικά την περίοδο 2016-17.

«Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και το τρίποντο. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-4 και η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα», δήλωσε ο Μάρτον Βάμος στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.


Λίγο νωρίτερα (20:30) η Μπαρτσελονέτα φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος, που έχει αρχίσει με δύο τρίποντα στον όμιλο.


Η βαθμολογία
(2η αγωνιστική)

1.Φερεντσβάρος 6 (22-18)
2.Ολυμπιακός 3 (19-18)
------------------------------------
3.Μπαρτσελονέτα 3 (19-18)
4.Μπρέσια 0 (17-23)
*H 4η αγωνιστική 23 Απριλίου: Ολυμπιακός-Φερεντβάρος, Μπρέσια-Μπαρτσελονέτα.

@Photo credits: eurokinissi, Γιώργος Ματθαίος
 

Τελευταία Νέα