Βουλιαγμένη: Πανηγυρικά στα προημιτελικά του Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νίκος Παπασηφάκης

bet365

Η Βουλιαγμένη νίκησε για δεύτερη φορά την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά με 10-6 στη Βάρη και συνεχίζει στα προημιτελικά στο Euro Cup

Η Βουλιαγμένη «σφράγισε» με δεύτερη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την παρουσία της στα προημιτελικά του Euro Cup ανδρών. Αυτή τη φορά οι «μπέμπηδες» νίκησαν με 10-6 στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη και σε συνδυασμό με την επικράτηση στη Βαρκελώνη με 17-13, συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Η Βουλιαγμένη δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο από την ισπανική ομάδα, έχοντας το προβάδισμα από την αρχή. Με τρία αναπάντητα γκολ από τους Ούμποβιτς, Χαλυβόπουλο και Χατζή ξέφυγε με 5-2 στο 2ο οκτάλεπτο. Διατήρησε αυτή τη διαφορά στο 3ο οκτάλεπτο και την ανέβασε στα τέσσερα γκολ στην τελευταία περίοδο μέχρι το τελικό 10-6.


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 2-2.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης, Χατζής 1, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελόνα (Αντρέι Ίοσεπ): Γιόρετ Γκόμεζ, Λοάλντι 4, Π. Λινάρες, Βαλς Φερέρ 1, Πρατ 1, Ραμόν, Ανγκελέσκου, Βιγιαμάγιορ, Γκομά, Βίνας, Γούλγχορστ, Μ. Λινάρες.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα