Champions League πόλο: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φερεντσβάρος του Αργυρόπουλου

Παίκτης του Ολυμπιακού στο πόλο

bet365

Ξεκινά και πάλι το Champions League στο πόλο, με τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης, να φιλοξενείται από την Φερεντσβάρος.

Μετά τα εγχώρια πρωταθλήματα, ξεκίνησαν και τα ευρωπαϊκά, με τον Ολυμπιακό σήμερα να έχει μια πολύ επικίνδυνη έξοδο.

Οι Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Champions League, αντιμετωπίζουν στη Βουδαπέστη την Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου -Κανακάκη. Από την άλλη, Φουντούλης και Βάμος έχουν βάλει το σκουφάκι των Ούγγρων. Για την ελληνική ομάδα απουσιάζει ο τραυματίας Νικολαϊδης.

Η προημιτελική φάση φέτος χωρίζεται σε δύο ομίλους των 4 ομάδων, με τις δύο πρώτες από κάθε όμιλο, να προκρίνεται στο Final-4.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπαρτσελονέτα υποδέχεται την Μπρέσια.

Στον Α’ Όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια Προ Ρέκο του Κώστα Κάκαρη υποδέχεται την Μαρσέιγ, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη, φιλοξενεί την Γιαντράν Σπλιτ.

Το πρόγραμμα

Α΄Ομιλος: 19:30 Προ Ρέκο - Μαρσέιγ, 20:45 Νόβι Μπέογκραντ - Γιάντραν Σπλιτ
Β’ Ομιλος: 13:30 Μπαρτσελονέτα - Μπρέσια, 21:30 Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα