Απόλλων Σμύρνης: Το ξεχωριστό δώρο από τη διοίκηση σε προπονητές και παίκτες

Δημήτρης Ντζάνης
 Το ξεχωριστό δώρο από τα μέλη της διοίκησης σε προπονητές και παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

To Επετειακό Λεύκωμα Μνήμης που εξέδωσε φέτος ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έλαβαν ως δώρο οι παίκτες και τα μέλη υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια πολύ όμορφη έκπληξη επεφύλαξαν τα μέλη της διοίκησης του τμήματος υδατοσφαίρισης στον Νίκο Δεληγιάννη, τον συνεργάτη του Δημήτρη Μιτελούδη και τους αθλητές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος Σπύρος Μίντζης και ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Γιώργος Αγγελάκης, εκπροσωπώντας συνολικά τη διοίκηση έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση για να ευχηθούν καλές γιορτές και να δώσουν κάποια συμβολικής αξίας δώρα.

Πέρα από το καθιερωμένο, πλέον, κάθε Χριστούγεννα πανετόνε οι προπονητές και οι αθλητές έλαβαν ως δώρο το Επετειακό Λεύκωμα Μνήμης που εξέδωσε φέτος ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης!

Μια εκπληκτική και πανέμορφη σκληρόδετη έκδοση 510 σελίδων σε έρευνα και επιμέλεια του μέλους του ΔΣ του ΓΣ, Ευάγγελου Λαμπρινού, που περιλαμβάνει την ιστορία όλων των τμημάτων του Απόλλωνα!

Από το 1891 και την ίδρυσή του στη μάνα Σμύρνη μέχρι και τις μέρες μας. Το 2023. 132 χρόνια σπουδαίας ιστορίας αθλητισμού και πολιτισμού, με το πόλο να έχει, βεβαίως, και αυτό την τιμητική του με αναφορές στο ότι ο Απόλλων έπαιζε πόλο από το 1908 μέχρι και το 1922 στην πατρογονική του εστία στη Σμύρνη (όπως προκύπτει από την έρευνα του Γιώργου Αγγελάκη), όπως και εξιστόρηση των πεπραγμένων από την επανιδρυσή του στην Αθήνα το 2014 μέχρι και το φινάλε της περυσινής σεζόν, που είχε ως κορυφαία στιγμή τον ευρωπαϊκό θρίαμβο (σημείο αναφοράς στην εμβληματική ιστορία του Συλλόγου) της κατάκτησης του Challenger Cup. Να σημειώσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο Λεύκωμα διατίθεται προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο από τα γραφεία του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι Σπύρος Μίντζης και Γιώργος Αγγελάκης εισέπραξαν ως ανταμοιβή πολλά ευχαριστώ και χαμόγελα, με τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη να απολαμβάνουν το ρεπό τους για να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου.

@Photo credits: Απόλλων Σμύρνης
 

Τελευταία Νέα