Πανιώνιος: Για την πρωτιά στην Τεργέστη στον όμιλο του Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νίκολα Μοσκόφ με το σκουφάκι του Πανιώνιου στο Euro Cup

bet365

O Πανιώνιος φιλοξενείται από την Τεργέστη και με νίκη εξασφαλίζει την 1η θέση στον 4ο όμιλο του Euro Cup, φινάλε ο Απόλλων Σμύρνης στη Βουδαπέστη.

O Πανιώνιος νικώντας την Πρίμορατς Κότορ με 8-5 στη Νέα Σμύρνη εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» στο Euro Cup ανδρών και τώρα θέλει να πάρει και την 1η θέση στον Δ' Όμιλο.

Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Τεργέστη στην Ιταλία το Σάββατο (9/12, 19:30) για την 6η και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Ο Πανιώνιος με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση από την 1η θέση του ομίλου, εν όψει της κλήρωσης της 15ης Δεκεμβρίου, όπου θα υπάρξουν οκτώ ζευγάρια.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πρίμορατς Κότορ θα υποδεχθεί την Ορτίτζα Συρακκουσών (18:45). Η ομάδα από το Μαυροβούνιο για να μείνει εκτός των δύο θέσεων της πρόκρισης, θα πρέπει να χάσει με διαφορά μεγαλύτερη των πέντε γκολ από την Ορτίτζα, καθώς στο παιχνίδι στη Σικελία είχε επικρατήσει με 14-9.


Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)

1.Πανιώνιος 11
2.Πρίμορατς Κότορ 9
---------------------
3.Ορτίτζα 6
4.Τεργέστη 4


Φινάλε με Βάσας ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει απέναντι στη Βάσας την παρουσία του στον δικό του όμιλο στο Euro Cup. Η ελληνική ομάδα φιλοξενείται από την κάτοχο του τίτλου στη Βουδαπέστη (9/12, 21:00) στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2023, που σημαδεύτηκε με την κατάκτηση του Challenger Cup.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής
 

Τελευταία Νέα