Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ζάγκρεμπ

Δημήτρης Ντζάνης
Το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στο Ζάγκρεμπ

bet365

Απέναντι στην Ουγγαρία θα κάνει πρεμιέρα η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 4 Ιανουαρίου στο Ζάγκρεμπ.

Με πρώτη αντίπαλο την Ουγγαρία θα αρχίσει η εθνική ομάδα πόλο ανδρών τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ. την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Η εθνική ομάδα μετέχει στον Β' όμιλο, μαζί επίσης με τις Γεωργία και Ιταλία και οι αγώνες του θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Μλάντοστ, στο Ζάγκρεμπ. Εκεί θα γίνουν και οι αγώνες για τον Γ' Όμιλο (Γερμανία, Μάλτα, Σερβία, Ισραήλ).

Στο Ντουμπρόβνικ θα φιλοξενηθούν ο Α' Όμιλος (Ισπανία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Γαλλία) και ο Δ' Όμιλος (Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία), με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται στις 16 Ιανουαρίου.

Η εθνική ομάδα θα κάνει πρεμιέρα με την Ουγγαρία, με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στις 29 Ιουλίου στη Φουκουόκα.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της εθνικής ομάδας
(Σε ώρες Ελλάδας)


1η αγωνιστική
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024
Ελλάδα-Ουγγαρία 20:00

2η αγωνιστική
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024
Ελλάδα-Ιταλία 20:00

3η αγωνιστική
Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024
Ελλάδα-Γεωργία 18:00

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα