Πόλο: Σφραγίζει πρόκριση σήμερα ο Ολυμπιακός στο Champions League

Κώστας Ευθυμιάδης
O Λόντσαρ του Ολυμπιακού πανηγυρίζει

bet365

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη, με «φόντο» την οκτάδα, καθώς αντιμετωπίζει την Ντιναμό Τιφλίδας (19:00, ΕΡΤ Sports) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την αδύναμη Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο,όπου με νίκη θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης για άλλη μία χρονιά.

Ακόμη κι αν… στραβώσει το παιχνίδι, η Γιουγκ που τον καταδιώκει παίζει με την Προ Ρέκο και με ήττα της περνάει και πάλι η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ωστόσο δεν θέλει να εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι.

«Έχουμε μεγάλη επιθυμία για άλλη μια νίκη, με την οποία θα επιβεβαιώσουμε το πέρασμά μας στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας αγώνας Champions League και είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Όπως είπα, θέλουμε τρεις βαθμούς και τη συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μετά από πολύ καιρό, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο» ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάρκο Μπίγιατς σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, γιατί με νίκη, θα σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Champions League. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο πόλο, να κερδίσουμε στην πισίνα μας, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα, όλη η ομάδα θέλει την πρόκριση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Προ Ρέκο υποδέχεται την Γιουγκ στις 22:30 ώρα Ελλάδος.

Η Βαθμολογία: Προ Ρέκο 12, Ολυμπιακός 8, Γιουγκ 4, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

 

Τελευταία Νέα