Ήττα ο Απόλλων Σμύρνης από τη Σαβόνα και αποκλεισμός από το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόλλων Σμύρνης αποκλείστηκε από το Euro Cup

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την ήττα από τη Σαβόνα με 13-10 και μαζί τον αποκλεισμό από το Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπόρεσε να πάρει το νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ιταλική Σαβόνα, ηττήθηκε με 13-10 και μαζί γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro Cup.

Η ελληνική ομάδα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' ομίλου.

Ομως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και γνώρισε την 4η ήττα. Η Σαβόνα προηγήθηκε 2-0 και 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και διατήρησε τη διαφορά των τριών γκολ με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου (7-4).

Στο 3ο οκτάλεπτο σε τρεις περιπτώσεις μείωσε στα δύο γκολ, με την περίοδο να ολοκληρώνεται στο 11-9, όμως η ιταλική ομάδα δεν κινδύνευσε, φθάνοντας στο τελικό 13-10.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί με το εντός έδρας παιχνίδι με τη Χόνβεντ (23/11) και το ταξίδι στη Βουδαπέστη για την αναμέτρηση του κατόχου του τίτλου, Βάσας, στις 9 Δεκεμβρίου.


Tα οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 4-5, 2-1

Σαβόνα (Αλμπέρτο Αντζελίνι): Νικόζια, Ρόκι, Πατσάλιεφ, Φιλιόλι 4, Βάβιτς, Ρίτσο 1, Ουρμπινάτι, Μπρούνι 2, Καμποπιάνο, Γκουίντι 1, Ντούρντιτς 4, Έρντελι 1, Ντα Ρολντ

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 4, Τόττης, Σολανάκης 1, Καβουσανός


@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα