Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει το τελευταίο του χαρτί με τη Σαβόνα στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει το τελυεταίο του χαρτί με τη Σαβόνα στο Euro Cup

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει στην έδρα της Σαβόνα τον «κρυμμένο θησαυρό», που θα τον κρατήσει ζωντανό στον B' Όμιλο του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης έπειτα από τρεις οριακές ήττες, παίζει στην Ιταλία και την έδρα της Σαβόνα το τελευταίο του χαρτί στον B' όμιλο του Euro Cup.

Η ελληνική ομάδα θέλει να παίξει την τελευταία της ζαριά την Πέμπτη (16/11, 16:30, Len TV) στην πισίνα «Carlo Zaneli» απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει ζωντανές τις αμυδρές ελπίδες κατάληψης της 2ης θέσης και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται από την Τρίτη (14/11) στην ιταλική πόλη, με τον τεχνικό Νίκο Δεληγιάννη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο αρχηγός της ομάδας Μανώλης Σολανάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας (apollonwaterpolo.gr) είπε: «Υπάρχει σίγουρα αρκετή πίκρα, καθώς δεν καταφέραμε στα πρώτα παιχνίδια να πάρουμε κάποιον βαθμό, το οποίο είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και διψάει για νίκες στην Ευρώπη.

Η Σαβόνα αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα, έχει πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό, το διαπιστώσαμε και στο πρώτο παιχνίδι.
Αυτό που πρέπει σίγουρα να προσέξουμε είναι να καταφέρουμε όσο το δυνατόν να ελέγξουμε το ρυθμό της ούτως ώστε να καταφέρουμε να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup η Σαβόνα είχε φύγει νικήτρια από το «Σεράφειο» με 12-11.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και στην ουγγρική μονομαχία, η Βάσας θα παίξει με τη Χόνβεντ στις 21:00.

Η βαθμολογία στον Β' Όμιλο
1.Βάσας 9
2.Σαβόνα 6
-------------
3.Χόνβεντ 3
4.Απόλλων Σμ. 0

 

Τελευταία Νέα