Βαριά ήττα για Εθνικό από την Ματαρό

Κώστας Ευθυμιάδης
H ομάδα πόλο του Εθνικού σε τάιμ άουτ

bet365

Ο Εθνικός συνετρίβη από την Ματαρό (4-13) και οι ελπίδες πρόκρισης σχεδόν εξανεμίστηκαν.

Τα κορίτσια του Εθνικού έπαιζαν το πιο κρίσιμο ματς στη φάση των ομίλων του Champions League στο πόλο κόντρα στην Ματαρό.

Γνώρισαν όμως την συντριβή με σκορ 4-13 και πλέον η Ματαρό έχει ξεφύγει στο +5 από τις υπόλοιπες ομάδες, αναζητώντας επί της ουσίας 4 βαθμούς πλέον σε τρία ματς, για να σφραγίσει την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξέφυγε από τα πρώτα λεπτά, με τις φιλοξενούμενες να κάνουν ένα τρομερό σερί από το 1-2 σε 1-6, μέσα σε πέντε λεπτά, διαλύοντας κυριολεκτικά ως το ημίχρονο την Πειραϊκή ομάδα. Το σκορ έφτασε στο 1-10 με αυτό το 8-0 σερί της Ματαρό και σταμάτησε ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος του ημιχρόνου από την Τέρνερ (2-10). Τυπική διαδικασία ήταν το υπόλοιπο του αγώνα με τον Εθνικό απλά να μην αφήνει την διαφορά να ξεφύγει κι άλλο.

Εθνικός - Ματαρό 4-13

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 2-2, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσιου, Κατσίμπρη, Τέρνερ 2, Μπέτα, Ε. Νίνου 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ι., Τωρνάρου, Μαυρωτά.

ΜΑΤΑΡΟ: Τέρε Μάρτι, Μορέλ 1, Βαν ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιτς 2, Κέζελι Νάγκι 1, Καμπράι, Νόγκε 1, Αβένιο 2, Μπερτράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 1, Ααρτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα