Ο Απόλλων Σμύρνης δεν άντεξε κόντρα στη Βάσας για το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Απόλλων Σμύρνης δεν άντεξε κόντρα στη Βάσας για το Euro Cup

bet365

Ο Πανιώνιος πάλεψε στα ίσα τη Βάσας στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με 10-8 για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης κόντραρε στα ίσα την πανίσχυρη Βάσας στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 10-8 για την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου στο Euro Cup.

Aπέναντι στην κάτοχο του τροπαίου η ελληνική ομάδα έψαχνε τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο, αυτή δεν ήρθαν και παρότι απομένουν τρία παιχνίδια, ουσιαστικά απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των «16».

Οι φιλοξενούμενοι με όπλο την αμυντική λειτουργία τους κράτησαν στα δύο γκολ τους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης για ενάμιση οκτάλεπτο και με τον Γκέργκελι Μπούριαν να πετυχαίνει τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα γκολ, προηγήθηκαν 6-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Ομως οι παίκτες του Απόλλωνα έβγαλαν αντίδραση. Με την άμυνα να βελτιώνεται και τον Στέφανο Γαλανόπουλο να κάνει κάποιες καίριες επεμβάσεις, άρχισε να μαζεύει τη διαφορά και με τρία σερί γκολ των Δίπλαρου, Γαρδίκα και Μπογκντάνοβιτς ισοφάρισε 7-7 στο 3ο οκτάλεπτο.

Ο Γεωργιανός, Νίκα Σουσιασβίλι έδωσε νέα ελπίδα στους γηπεδούχους, κάνοντας το 8-8, 6:28 πριν από το τέλος, όμως τα γκολ των Στραχίνια Ράσοβιτς και Μπούριαν διαμόρφωσαν το τελικό 10-8 για τη Βάσας, που έφθασε στην 3η νίκη της.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 3-2, 1-2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Τόττης, Σολανάκης, Καβουσανός

Βάσας (Σλόμπονταν Νίκιτς): Λεβάι, Ράσοβιτς 2, Ντέντοβιτς 1, Ρατζέλοβιτς 1, Λάκατος, Σέλεϊ-Ράουσερ, Ντάλα, Μπούριαν 5, Ζερινβάρι, Μπάτορι, Μπέντο, Μπατίζι 1, Μίσεϊ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σαβόνα νίκησε εντός έδρας τη Χόνβεντ με 14-7.

Η βαθμολογία στον Β' Όμιλο

(Σε τρεις αγώνες)
1.Βάσας 9
2.Σαβόνα 6
-----------------------
3.Χόνβεντ 3
4.Απόλλων Σμ. 0
*Η 4η αγωνιστική (16/11): Σαβόνα-Απόλλων Σμύρνης, Βάσας-Χόνβεντ

Photo Credit: Μάρκος Χουζούρης

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα