Ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στη Βάσας σε ένα λαμπερό παιχνίδι για το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στη Βάσας σε ένα λαμπερό παιχνίδι για το Euro Cup

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την ισχυρή Βάσας στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο και απέναντι στην κάτοχο του Euro Cup αναζητά τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη διοργάνωση.

Ο ένας (Απόλλων Σμύρνης) είναι ο κάτοχος του Challenger Cup, η άλλη (Βάσας) είναι η κάτοχος του Euro Cup, από μόνο του αυτό κάνει τη συνάντησή τους στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο την Πέμπτη (2/11, 21:00) ιδαίτερα ελκυστική.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχοντας ηττηθεί από τη Σαβόνα και τη Χόνβεντ με το ίδιο σκορ, 12-11, παίζει απέναντι στην ισχυρή ουγγρική ομάδα το τελεταίο του χαρτί για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro Cup, μέσα από τον Β' Όμιλο.

Από την άλλη η Βάσας έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τη φάση των ομίλων, επικρατώντας με 11-3 της Χόνβεντ εκτός έδρας και με 18-17 της Σαβόνα στη Βουδαπέστη. Η διοίκηση του Απόλλωνα απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το «Σεράφειο».

«Η Βάσας είναι πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, είναι η κάτοχος του περυσινού Euro Cup και μάλιστα ενισχυμένη. Για εμάς το Euro Cup δεν άρχισε καλά. Οπότε ξεκινάμε με τη Βάσας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο σε ρυθμό σε άμυνα, σε επίθεση, σε ενέργεια, σε ομαδικότητα σε όλα.

Νομίζω ότι στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και το ότι δεν έχουμε περιθώρια να αφήσουμε βαθμούς» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο περιφερειακός, Νίκος Γαρδίκας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σαβόνα θα φιλοξενήσει τη Χόνβεντ (20:00)

Η βαθμολογία στον Β' Όμιλο

(Σε δύο αγώνες)
1.Βάσας 6
2.Σαβόνα 3
-----------------------
3.Χόνβεντ 3
4.Απόλλων Σμ. 0

 

Τελευταία Νέα