Απόλλων Σμύρνης: Έχασε την πρωτιά από την Μπαρτσελόνα στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νίκα Σουσιασβίλι σκοράρει για τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα με 13-6, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στη φάση των «16» στο Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Euro Cup και τη φάση των «16», κόντρα στη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα έπαιξε για την 1η θέση στο 7ο γκρουπ των προκριματικών, όμως δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 13-6.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από 14 ημέρες στον προκριματικό όμιλο του Champions League στο Ανόβερο, με την ελληνική ομάδα να γνωρίζει οριακή ήττα με 12-11.

Τώρα τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, με την Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί. Η ισπανική ομάδα προηγήθηκε 6-0 στα μέσα της β' περιόδου, ο Απόλλων με τους Σουσιασβίλι και Γωνιωτάκη μείωσε σε 6-2 (ενδιάμεσα ο Σουσιασβίλι δεν κατάφερε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι), όμως δεν υπήρε συνέχεια.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ξανά τη διαφορά στα έξι γκολ (8-2, 10-4) και έφθασε με άνεση στο τελικό 13-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-3, 3-2

Mπαρτσελόνα (Ίοσεπ): Γιορέτ, Βέιχ, Πάου Λινάρες 2, Βαλς 3, Πρατ 1, Ραμόν 1, Μπετράν 1, Βιγιαμάγιορ 1, Αντράντε, Κόμα 2, Αλέγκρε 1, Ντάουρα 1, Μιγκουέλ Λινάρες .

Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τόττης 1, Καβουσανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα