O Άλιμος έστησε πάρτι πρόκρισης με τη Γλυφάδα για το Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Άλιμος συνεχίζει στο Champions League

bet365

Ο Άλιμος νίκησε με άνεση τη Γλυφάδα με 19-9 στη Βουδαπέστη και φιλοδοξεί να συνδυάσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League με την πρώτη θέση στον προκριματικό της όμιλο.

Ο Άλιμος μετέτρεψε σε πάρτι πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, τον αγώνα με τη Γλυφάδα στη Βουδαπέστη, επικράτησε με 19-9 και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον α' προκριματικό όμιλο πέρασε πανηγυρικά στη φάση των ομίλων.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η παρέα της, έχοντας πετύχει τον στόχο να είναι στη φάση των «16», το Σάββατο (23/9, 19:00) κόντρα στην ουγγρική Ουίπεστ, θα παίξουν για την πρωτιά στον όμιλο.

Το νεανικό συγκρότημα της Γλυφάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/9, 20:45) τη Σπαντάου Βερολίνου και την Κυριακή (24/9, 12:45) την Ουίπεστ, όμως με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Η Ασημάκη σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ από τρία πρόσθεσαν για τον Άλιμο η Μελίνα Καρυπίδου και η μέχρι πέρυσι αρχηγός τής Γλυφάδας, Τίνα Κοντογιάννη. Η Αμερικανίδα, Κριστίν Οράιλι σημείωσε τέσσερα γκολ για τον ΑΝΟΓ.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-2, 3-5, 3-4.


Γλυφάδα (Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου, Μουστακαρία 1, Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκε 1, Οράιλι 4, Φουντωτού 1, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα.

Άλιμος (Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου 2, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα