Το Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόλλων Σμύρμης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, που θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τρεις μήνες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών η ΚΟΕ προέβη στην κλήρωση των διοργανώσεων, που θα αρχίσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η αγωνιστική περίοδος 2023-24 χαρακτηρίζεται από την τρίμηνη διακοπή μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών πρώτα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιανουαρίου στο Ισραήλ και μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Φεβροθυαρίου στην Ντόχα.

Συγκεκριμένα για τις 2 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η τελευταία αγωνιστική του 2023 για τα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, ενώ
οι δυο διοργανώσεις θα αρχίσουν ξανά στις 2 Μαρτίου 2024.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα διεξαχθεί με βάση το περσινό μοντέλο σε Α’ και Β’ Φάση με δυο Ομίλους να διαμορφώνονται αρχικά από την κλήρωση (Α’ και Β’), ενώ στην πορεία θα έχουμε δυο γκρουπ δυναμικότητας (G1 και G2). Νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών και ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον κάτοχο του Challenger Cup Aπόλλωνα Σμύρνης και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών.


Η 1η αγωνιστική
Α' Όμιλος

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός
ΝΟ Πατρών - Χανιά
Χίος - ΓΣ Περιστερίου
Γλυφάδα - Παναθηναϊκός

Β' Όμιλος
Βουλιαγμένη - Υδραϊκός
ΠΑΟΚ - Π. Φάληρο
Πανιώνιος - ΟΦΘ
Εθνικός - ΑΕΚ

Οι όμιλοι της 1ης φάσης

Α' Όμιλος
Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης
ΓΣ Περιστερίου
Παναθηναϊκός
Γλυφάδα
Χίος
Χανιά
ΝΟ Πατρών

B' Όμιλος
Βουλιαγμένη
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ
Εθνικός
Υδραϊκός
ΑΕΚ
Π. Φάληρο
ΟΦΘ

Η 1η αγωνιστική στην Α1 γυναικών


Το παιχνίδι Γλυφάδα-Εθνικός είναι το πιο σημαντικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

ΓΣ Περιστερίου – Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ηλυσιακός - ΑΕΚ

Άλιμος - ΝΕ Πατρών

Γλυφάδα – Εθνικός

Χανιά - Πανιώνιος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα