Αποκάλυψη Φιλίποβιτς στο Gazzetta: «Θα παίξω έναν ακόμη χρόνο στη Νόβι Μπέογκραντ»

Αποκάλυψη Φιλίποβιτς στο Gazzetta: «Θα παίξω έναν ακόμη χρόνο στη Νόβι Μπέογκραντ»

bet365

Λίγα λεπτά μετά τον αγώνα της πέμπτης θέσης με την Φερεντσβάρος, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς μιλά στο Gazzetta και αποκαλύπτει συνεχίζει την καριέρα του στη Νόβι. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Ο Ολυμπιακός επιζητούσε τη νίκη απέναντι στη Φερεντσβάρος που θα έκλεινε με θετικό τρόπο τη σεζόν και με το 9-4 κόντρα στους Ούγγρους το κατάφερε κλειδώνοντας την πέμπτη θέση του Final 8 του Champions League.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς μίλησε στο Gazzetta μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος του εν λόγω αγώνα και ξεκαθάρισε με τον καλύτερο τρόπο το πεδίο για το μέλλον της καριέρας του. Ο Σέρβος άσσος είχε δηλώσει πως αναμενόταν να ολοκληρώσει την πορεία του μετά τη λήξη και της τελευταίας υποχρέωσης με τους «ερυθρολεύκους».

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν το περασμένο διάστημα, ωστόσο, τον ήθελαν να συνεχίζει σε ομάδα της πατρίδας του. Ο Φιλίποβιτς χαρακτηριστικά είπε πως «αποφάσισα να επεκτείνω άλλον έναν χρόνο την επαγγελματική μου καριέρα. Το αποφάσισα εξαιτίας των καταστάσεων που αναγκάστηκα να ζήσω τους τελευταίους πέντε μήνες κα παραπάνω. Πρώτα από όλα θέλω να σεβαστώ ό,τι έχω πετύχει όλα μου τα χρόνια με τα παιδιά που είχα δίπλα μου. Η μεγαλύτερή μου ευχή ήταν να τελειώσω την καριέρα μου με αυτό το καταπληκτικό γκρουπ από παιδιά στην ομάδα. Είχα τρομερές στιγμές αυτά τα δύο χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετά... Η πέμπτη θέση και αυτά που είχαμε τους πέντε μήνες δεν είναι το πώς θέλω να θυμάμαι το τέλος της καριέρας μου. Θα συνεχίσω στη Νόβι Μπέογκραντ».

 

Τελευταία Νέα