Τρούλος στο Gazzetta: «Κάποτε έβλεπα τους ημιτελικούς του Champions League και ευχόμουν να είμαι εκεί, μεγάλο μας όπλο η δίψα»

Ο Τρούλος στο Gazzetta για την πρόκριση της Βουλιαγμένης

bet365

Ο Μπάμης Τρούλος φιλοξενείται από το Gazzetta δευτερόλεπτα μετά την σπουδαία πρόκριση της Βουλιαγμένης στα ημιτελικά του Final 8 του Champions League. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Οι «μπέμπηδες» της Βουλιαγμένης τράβηξαν τα βλέμματα του Βελιγραδίου πάνω τους! Έχοντας απέναντί τους την πρωτοπόρο του άλλου ομίλου στην προηγούμενη φάση, Μπρέσια, δεν έδειξαν ίχνος δισταγμού και με μία εξαιρετική εμφάνιση πήραν το εισιτήριο των ημιτελικών!

Ο Μπάμπης Τρούλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και λίγο μετά την κόρνα της λήξης χανόταν συστηματικά στις αγκαλιές των συμπαικτών του που προσπαθούσαν να καταλάβουν το αν ό,τι ζούσαν ήταν πραγματικότητα. Ο κόσμος της ομάδας που έδωσε το "παρών" στην πισίνα έδινε άλλο παλμό στο επίτευγμα που λίγο πολύ συγκεντρωνόταν στα δάκρυα του νεαρού Ανδρεάδη μετά το παιχνίδι.

Ο Τρούλος μιλώντας στο Gazzetta δευτερόλεπτα μετά τον προημιτελικό με την Μπρέσια, στάθηκε στη δίψα της Βουλιαγμένης που έγινε οδηγός της προσπάθειας. Στη μαχητικότητα και σε έναν ημιτελικό που συνήθιζε να βλέπει από τις εξέδρες.

«Νομίζω ότι δεν είχαμε καθόλου άγχος. Έχουμε έρθει εδώ να ευχαριστηθούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μία ευκαιρία που δίνεται πολύ σπάνια σε έναν αθλητή... Να παίξει σε ένα τέτοιο επίπεδο! Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τί έχει συμβεί, διψάμε πάρα πολύ από ό,τι φάνηκε! Και φάνηκε πάρα πολύ αυτό. Όπως είπες και εσύ παίζουμε χωρίς φρένα και μας βγήκε σήμερα η συγκεκριμένη συνθήκη. Δεν υπήρχε σε εμάς η πίεση, αλλά στην άλλη ομάδα. Ήμασταν με το μαχαίρι στα δόντια» είπε αρχικά.

Λειτούργησε σαν πλεονέκτημα το γεγονός πως είστε μία νεανική ομάδα; «Σίγουρα είναι αβαντάζ το ό,τι είμαστε νεανική ομάδα, έχουμε και τον τερματοφύλακά μας που ήταν εκπληκτικός σήμερα και νομίζω ότι το μεγάλο μας όπλο είναι η δίψα! Μπορούμε να σκοράρουμε, μπορούμε να παίξουμε άμυνα, αλλά το να διψάς για νίκη είναι κάτι διαφορετικό».

Ενώ για τη συνέχεια της Βουλιαγμένης, ο Τρούλος απάντησε: «Μεγάλες κουβέντες δεν μπορώ να πω εδώ που έχουμε φτάσει, αλλά θα πω ότι από τη στιγμή που θα παίξω προσωπικά έναν ημιτελικό Champions League που πριν δύο χρόνια ερχόμουν και έβλεπα και έλεγα "μακάρι να βρεθώ εδώ", από μόνο του είναι επιτυχία, οπότε το βάζω στην τροπαιοθήκη μου».

 

Τελευταία Νέα