Champions League Final 8: Η εντυπωσιακή πισίνα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση

Η πισίνα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του πόλο

bet365

Το Final 8 του Champions League φιλοξενείται για ακόμη μία χρονιά στο Βελιγράδι και το Gazzetta σας μεταφέρει στην πισίνα που θα δοθούν οι "μάχες" του τροπαίου. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου

Η κλεψύδρα του Final 8 του πόλο αδειάζει με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό και καθώς η πρώτη κούρσα για την τελική φάση του Champions League πλησιάζει στο χρόνο, το Βελιγράδι "ντύνεται" με το αντίστοιχο σκηνικό. Ένα σκηνικό που έχει μεταφερθεί στην πισίνα που θα φιλοξενήσει το μεγάλο event της σεζόν στην 61η έκδοση της διοργάνωσης.

Το "Sportski Centar, 11.April" ή σε μία πιο ελεύθερη απόδοση το "Splash Ball" είναι μία από τις τρεις πισίνες που έχουν έδρα το Βελιγράδι, όμως είναι εκείνη που η κατασκευή της έχει γίνει σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα που καλύπτει κάθε πτυχή ενός επαγγελματία (και μη) αθλητή. Διαθέτει τρεις ανοιχτές και τρεις εσωτερικές πισίνες, με τις δύο να είναι Ολυμπιακών διαστάσεων.

Πρόκειται για την έδρα της Νόβι Μπέογκραντ και τον χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι τελικές φάσεις των δύο περασμένων σεζόν που βρήκαν νικήτριες την ιταλική Προ Ρέκο φτάνοντας τους 10 τίτλους και ούσα η πολυνίκης του θεσμού. Οι φετινοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην εξωτερική πισίνα, η οποία περιβάλλεται από τρεις εξέδρες, σε αντίθεση με την εσωτερική (χρησιμοποιείται από τη Νόβι για τις αναμετρήσεις της) που έχει μόλις μία.

Αποτελεί κομμάτι του πολυπληθέστερου δήμου της Σερβίας, του Νέου Βελιγραδίου, και είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και ψυχαγωγικά κέντρα της χώρας.Πέραν των επιλογών όσον αφορά τους λάτρεις του υγρού στοιχείου, υπάρχει ακόμη ένα σκοπευτήριο, τρία γήπεδα τένις, γυμναστήριο, αίθουσες διδασκαλίας και χώρος χαλάρωσης με τζακούζι.

To Gazzetta βρέθηκε μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων στην ανοιχτή πισίνα που θα διεξαχθεί το Final 8 και σας κάνει μία πρώτη ξενάγηση στον εντυπωσιακό χώρο που θα δοθούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και οι προσδοκίες που δημιουργούνται για την πορεία του τουρνουά μεγάλες!

Δείτε τις εικόνες από το Sportski Centar, 11. April που φιλοξενεί το Final 8

e

f

e

s

w

w

e

 

Τελευταία Νέα