LEN Champions League Final 8: Οι δηλώσεις Μιλάνοβιτς και Γενηδουνιά

Μιλάνοβιτς και Γενηδουνιάς για το Champions League

bet365

Το Final 8 του Champions League του πόλο μετρά λίγες ώρες από την έναρξή του με τους Μιλάνοβιτς και Γενηδουνιά να μιλούν για τον στόχο του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Λιγότερο από ένα 24ωρο μας χωρίζει πλέον από το την πρώτη κούρσα της τελικής φάσης του Final 8 του Champions League και οι εκπρόσωποι των ομάδων έλαβαν τις θέσεις τους για να μιλήσουν αναφορικά με τους στόχους τους. Προπονητές και αρχηγοί των ομάδων τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στην πραγματικότητα εκπροσωπήθηκαν έξι ομάδες, καθώς οι πτήσεις της Γιουγκ και της Φερεντσβάρος δεν βοήθησαν ώστε να βρίσκονται οι ομάδες εγκαίρως στο ξενοδοχείο.

Από εκεί και πέρα, Ίγκορ Μιλάνοβιτς και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς για λογαριασμό του Ολυμπιακού εξέφρασαν τις δικές τους σκέψεις για τους αγώνες που ακολουθούν.

h

Μιλάνοβιτς: «Πιστεύω στις καρδιές των παικτών μου»

«Νιώθω ωραία στην πόλη μου και σε αυτή την πολύ όμορφη πισίνα. Δεν νιώθω καμία πίεση, ούτε η διοίκηση μας έφερε κάποια πίεση. Προσωπικά είχα περισσότερο πίεση στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου παίξαμε τρία υπέροχα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη.

Ήταν πολύ δύσκολο και στην Ελλάδα αν μιλάμε για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα "πρέπει" για τους τίτλους. Μέσα στη σεζόν είχαμε πολύ καλές στιγμές, παίξαμε πολύ ωραία και από την άλλη, ήρθαν κάποιες κακές περίδοι όπως το ότι ήρθαμε εδώ χωρίς τον βασικό φουνταριστό μας. Το να μιλήσω για πίεση θα σήμαινε ότι δεν έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό. Συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι που προετοιμάζαμε όσο μπορούσαμε.

Μπορούμε να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι, το πόλο θα είναι καλό! Πιστεύω πολύ στην καρδιά των αθλητών μου ότι μπορούμε να το κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Γενηδουνιάς: «Όλα μετρούν σε αυτά τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει παράδοση»

«Όλα είναι σημαντικά σε τέτοια παιχνίδια» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς σε ερώτηση για το αν μετράει περισσότερο η καρδιά ή η εμπειρία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει "χτίσει" τη δική του παράδοση στο Final 8 και το Final 6. Την περασμένη σεζόν δεν καταφέραμε να προκριθούμε και ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε το γεγονός αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε και όπως είπε ο κόουτς έχουμε πίστη στην ομάδα και σε ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, στην καρδιά μας και πραγματικά πιστεύω θα κάνουμε το καλύτερο όπως όλες οι ομάδες και θα είμαστε έτοιμη για τη "μάχη"».

 

Τελευταία Νέα