Φιλίποβιτς: «Δεν έχω κλείσει στη Νόβι Μπέογκραντ, είμαι σε διαπραγματεύσεις»

Φιλίποβιτς: «Δεν έχω κλείσει στη Νόβι Μπέογκραντ, είμαι σε διαπραγματεύσεις»

bet365

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς με δήλωσή του διέψευσε κατηγορηματικά σερβικό σάιτ που τον παρουσίασε ως… παίκτη της Νόβι Μπέογκραντ την επόμενη σεζόν, λέγοντας ωστόσο πως γίνονται συζητήσεις.

Στην διαδικασία να διαψεύσει δημοσίευμα μπήκε ο Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, είδε σε δημοσίευμα στην πατρίδα του, πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Νόβι Μπέογκραντ για την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος σε δήλωσή του πρόσφατα είπε πως στο τέλος της χρονιάς αποσύρεται από την ενεργό δράση, όμως στην δήλωσή του, διαψεύδει μεν το δημοσίευμα ότι έκλεισε στη Νόβι, επιβεβαιώνει ωστόσο πως γίνονται συζητήσεις.

«Στο κείμενό σας παρουσιάσατε άκαιρες και ελλιπείς πληροφορίες για την περαιτέρω επαγγελματική μου ενασχόληση. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, το συμβόλαιο δεν έχει συναφθεί και από το κείμενό σας οι αναγνώστες μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για μια τελειωμένη υπόθεση, κάτι που δεν ισχύει, θέτοντας έτσι υπό αμφισβήτηση τόσο τα επιχειρηματικά συμφέροντα όσο και τα συμφέροντά μου να επιλέξω χρόνο, τόπο και μέθοδος επικοινωνίας των πληροφοριών που πρέπει να αφορούν την επαγγελματική μου σταδιοδρομία» ανέφερε στην δήλωσή του.

 

Τελευταία Νέα