Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τον Πανιώνιο και πέρασε στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών

Ο Γιώργος Δερβίσης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε τις λύσεις στο τέλος να νικήσει τον Πανιώνιο με 11-7 στη Νέα Σμύρνη και εξασφάλισε την παρουσία στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός έφθασε στο ζητούμενο από την επίσκεψή του στη Νέα Σμύρνη, επιβλήθηκε του Πανιώνιου με 11-7 και με 2-0 νίκες εξασφάλισε την παρουσία του στους τελικούς των πλέι οφ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» στους τελικούς (6, 8, 16 και 18, 20 Μαϊου) θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο τη διατήρηση του τίτλου. Ο Πανιώνιος με τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού θα αγωνιστεί για την 3η θέση (6, 8 και 16 Μαϊου).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 4-3 μετά το 2ο οκτάλεπτο.

Στο 3ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός συντήρησε διαφορά δύο γκολ (5-3, 7-5), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τους Γούνα και Κοπελιάδη 7-7, στα 6:55 πριν από το τέλος.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ στον παραπάνω από τους Βάμος και Φουντούλη πήγαν το σκορ στο 9-7 (3:06), οι παίκτες του Πανιώνιου δεν είχαν άλλη αντίδραση, με τους Βάμος και Δήμου να διαμορφώνουν το τελικό 11-7.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-3, 2-4

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Κατραούρας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα