Ολυμπιακός - Ανόβερο 15-8: Επιστροφή στις νίκες και στο Final 8 στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
O Γιώργος Δερβίσης σημείωσε τρία γκολ για τον Ολυμπιακό κόντρα στο Ανόβερο

bet365

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε εύκολη επικράτηση τον αγώνα με το Ανόβερο στον Πειραιά (15-8) και επέστρεψε στις νίκες στο Champions League, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία του στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Με εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός νίκησε με όλη του την άνεση το Ανόβερο με 15-8 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για την 11η αγωνιστική στον Α' Όμιλο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελονέτα, επέστρεψαν στις επιτυχίες, παρέμειναν σε απόσταση δύο βαθμών από την Προ Ρέκο, που νίκησε τη Βουλιαγμένη με 13-7 στη Βάρη και περιμένουν να δουν τι θα κάνει η Μπαρτσελονέτα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στο Final 8 του Βελιγραδίου, μετά την περσινή του απουσία. Μένει να δούμε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τη θέση του στον όμιλο και την αντίστοιχη διασταύρωση στον προημιτελικό.

Ο Γιώργος Δερβίσης με δύο γκολ έκανε την αρχή στο εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκε 5-0 λίγο μετά το 4ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διατήρησαν εύκολα το +5 (6-1) στο 2ο οκτάλεπτο, φθάνοντας σε διαφορές έξι γκολ στο 3ο οκτάλεπτο (9-3, 10-4), με τον ρυθμό να μένει ο ίδιος μέχρι το τελικό 15-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 1-1, 4-2, 5-4.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς

Ανόβερο (Κάρστεν Ζεεχάφερ): Γκετς, Τσόρουσιτς, Σίπερ 1, Φροράιχ, Σούτσε 2, Χουελσχόφ, Λόζινα 1, Μάτσαν, Κούμπις, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 3, Μποκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα