Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε κόντρα στην Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη

bet365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελονέτα με 10-5 και έχασε τις ελπίδες πρωτιάς στον Α' Όμιλο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός για δύο οκτάλεπτα μπόρεσε και ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, όμως επηρεασμένος και από τις απουσίες, γνώρισε την ήττα με 10-5 για τη 10η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις βλέψεις για την πρωτιά στον Α' Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-2 με τον Παπαναστασίου, στο 10ο λεπτό, όμως ακολούθησε ένα σερί 6-0 από την Μπαρτσελονέτα, που προηγήθηκε 8-3, 5:19 πριν από το τέλος, εξασφαλίζοντας τη νίκη που τη διατήρησε μόνη στην 1η θέση.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στηνν 3η θέση, μετά τη νίκη της Προ Ρέκο επί του Ανόβερου με 21-4. Η παρουσία στο Final 8 έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό, που θα παίξει με την Προ Ρέξκο για τη 2η θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-0, 4-2

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουνάριθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρντ 1, Φερνάντεζ Μιράντα, Ταχούλ, Περόνε 2, Παούλ 1, Μπούστος, Πόρτερ.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος, Γενουδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Δήμου, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα