Γαρδίκας: «O κόσμος θα δώσει ώθηση ώστε ο Απόλλων Σμύρνης να περάσει στους τελικούς στο Challenger Cup»

Newsroom
Ο Νίκος Γαρδίκας αποτελεί ένα από τα επιθετικά όπλα του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Νίκος Γαρδίκας αποτελεί ένα από τα κύρια επιθετικά όπλα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην προσπάθεια να αποκλείσει την Τενερίφη και να προκριθεί στους τελικούς του Challenger Cup.

Η νέα μεγάλη ώρα πλησιάζει, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Τετάρτη (22/3, 20:00) στο Σεράφειο κολυμβητήριο την Τενερίφη στον 2ο ημιτελικό του Challenger Cup, με φόντο την πρόκριση στους τελικούς της νέας διοργάνωσης.

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 11-10 στην Ισπανία και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας, αφού η διάθεση των εισιτηρίων, που συνεχίζεται από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου, κινείται με γοργούς ρυθμούς.

Στην ώθηση που θα δώσουν οι φίλαθλοι στάθηκε ο Νίκος Γαρδίκας, ο οποίος τόνισε ακόμη ότι όλοι στην ομάδα είναι διψασμένοι για να πετύχουν και να αξιοποιήσουν την ιστορική ευκαιρία που υπάρχει μπροστά τόσο για τους ίδιους όσο και για τον σύλλογο.

Ο 24χρονος περιφερειακός, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος σε Ευρώπη και Ελλάδα, εξέφρασε, επιπλέον, την άποψη ότι ο Απόλλων θα πρέπει να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα, ώστε ακολούθως να «χτίσει» επιθετικά και να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαρδίκας δήλωσε

«Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Είδαμε ότι και με τη Γαλατασαράι μάς έδωσε πάρα πολλή ώθηση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Τώρα το τι χρειάζεται το παιχνίδι; Σίγουρα μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Τα έντεκα γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο ματς σίγουρα ήταν πολλά. Πιστεύω εδώ πέρα μέσα για να κερδίσουμε θα πρέπει καταρχάς να παίξουμε άμυνα και σιγά σιγά να χτίσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη διαφορά που θέλουμε.

Αναμένεται ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έτσι πιστεύω. Η Τενερίφη είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το ένα γκολ καλύπτεται, είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας ώστε να πάρουμε τη νίκη με δύο γκολ και πάνω και να περάσουμε στον τελικό. Όλη η ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε».

 

Τελευταία Νέα