Ανίκητος o Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, με Γούνα υπέταξε τη Βάσας

Ανίκητος o Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, με Γούνα υπέταξε τη Βάσας

bet365

Με δύο γκολ από τον Αλέξανδρο Γούνα στα τελευταία 43 δευτερόλεπτα, ο Πανιώνιος νίκησε τη Βάσας με 9-8 στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του Εuro Cup.

Ο Πανιώνιος μέσα στο σπίτι του δεν φοβάται κανέναν. Στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Αρτάκης νίκησε την πανίσχυρη Βάσας με 9-8 στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup και κράτησε ζωντανό το όνειρο εν όψει του επαναληπτικού στη Βουδαπέστη στις 22 Μαρτίου.

Ο Αλέξανδρος Γούνας, την παραμονή του αγώνα δήλωνε στο Gazzetta «θέλουμε να βάλουμε δύσκολα στη Βάσας» και ο 33χρονος ήταν αυτός που «σφράγισε» τη νίκη με δύο γκολ σπεσιαλιτέ από την περιφέρεια. Πρώτα ισοφάρισε 8-8 στα 43 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και στην εκπνοή έκανε το 9-8 μέσα σε αποθέωση.

gounas

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Και με την έναρξη του αγώνα ο νεανικός ενθουσιασμός υπερίσχυσε της εμπειρίας των παικτών της ουγγρικής ομάδας.

panionios water polo

Με άριστη αμυντική λειτουργία στα έξι πρώτα λεπτά ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 3-0 και με δύο γκολ από τον Ιάσωνα Νταλάπα ξέφυγε με 5-2.

Ο Γούνας με το δεύτερο γκολ στον αγώνα, έκανε το 6-3 και ο Αντρια Μπιτάτζε διατήρησε το +3 (7-4) για τον Πανιώνιο (3:53, γ' περιόδου).

Η Βάσας έβγαλε αντίδραση και με σερί 4-0 προσπέρασε για πρώτη και τελευταία φορά 8-7 με γκολ από τον Μπάτορι στα 4:27 πριν από το τέλος.
Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν γκολ σε προσπάθεια από τον Μπιτάτζε στο 7-7, κάτι που δεν συνέβη, όμως στο τέλος μίλησε ο Γούνας.


panionios water polo

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 1-2, 1-2, 2-2.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 4, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

Βάσας (Σλόμπονταν Νίκιτς): Μίτροβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ζερινβάρι, Ραντζέλοβιτς 1, Κόναρικ 3, Μέζεϊ, Σιμόν, Ναγκάεφ 1, Ερντελι, Μπάτορι 2, Μπέντο, Σελντμάγερ, Μίσεϊ

Στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι και στο ιταλικό ντέρμπι Τεργέστη-Σαβόνα 9-9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα