Νέα κόντρα για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό στο Champions League

Newsroom
 Νέα κόντρα για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό στο Champions League

bet365

Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός συναντώνται στη Βάρη σε μία κρίσιμη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η φάση των ομίλων του Champions League κορυφώνεται και η 9η στροφή για τον Ά όμιλο, την Τετάρτη (1/3) επιφυλάσσει μια ακόμα κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, την 4η συνάντησή τους στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Το νέο τους ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00 (ΕΡΤ Sports 1) στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη και είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Βουλιαγμένη στην πρώτη της παρουσία σε φάση ομίλων και έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, κρατά την 4η θέση, που δίνει πρόκριση στο Final 8 του Βελιγραδίου και ένα νέο τρίποντο θα είναι ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στην έδρα της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς έχασε έδαφος έναντι των Προ Ρέκο και Μπαρτσελονέτα στη διεκδίκηση της 1ης θέσης στον όμιλο.

Οι πρωταθλητές θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να μάθουν αργότερα τα νέα από την Ιταλία και το ντέρμπι της Προ Ρέκο με την Μπαρτσελονέτα.

Δύο νίκες και μια ισοπαλία ο Ολυμπιακός με Βουλιαγμένη

Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη μέσα στη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί. Αρχικά νίκησαν τη Βουλιαγμένη με 14-6 στις 24 Ιανουαρίου στον Πειραιά για την 6η αγωνιστική του Champions League, ακολούθησε η επικράτηση με 12-7 στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα (3/2), ενώ ο Ντίνος Γενηδουνιάς απέτρεψε την ήττα για τον Ολυμπιακό στον Λαιμό (10-10) στις 15 Φεβρουαρίου για τη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1.


Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής - Βαθμολογία

Α' Όμιλος

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 19:00 (ΕΡΤ Sports 1)
Ανόβερο-Ντιναμό Τιφλίδας 20:00
Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Γιαντράν Σπλιτ 21:30
Προ Ρέκο-Μπαρτσελονέτα 22:00

Η βαθμολογία
(8η αγωνιστική)

1.Προ Ρέκο 21
2.Μπαρτσελονέτα 21
3.Ολυμπιακός 19
4.Βουλιαγμένη 13
-------------------
5.Ραντνίτσκι 9
6.Γιαντράν 7
7.Ανόβερο 3
8.Ντιναμό Τιφλ. 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα